Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl

dagboek

13 mei 2013 - 12 weken echo

Wauw.... wat was je vandaag weer mooi! Je bent enorm gegroeid, we zijn zelfs 2 dagen vooruitgezet. Vandaag dus officieel 12 weken en 3 dagen. Je was druk en beweeglijk, de echoscopiste had moeite om je te volgen.... We zagen ook dat je de hik had! Het was weer volop genieten om je te zien! Je broers hadden er ook zin in vanochtend; "baby kijken!" Vanaf vandaag hebben we het ook aan iedereen kunnen vertellen dat je eraan komt!

10 mei 2013 - Nog 3 nachtjes slapen...

Nog 3 nachtjes slapen en dan mogen we weer even naar je kijken.... Wat vinden we het weer spannend.. Inmiddels is de misselijkheid nagenoeg verdwenen en begint mama zich weer wat beter te voelen. Ondertussen begint de buik al aardig te groeien, dat maakt het nog spannender om naar je te kijken. Langzamerhand beginnen papa en mama zich een voorstelling te maken wanneer je er bent. Een conclusie die we hebben kunnen maken is dat we hebben besloten de piano weg te doen. Dan krijgen we meer ruimte in de woonkamer zodat we ook voor jou een mooi plekje kunnen maken (eerst box, later speelgoed..?)

28 april 2013 - Beter?

In de week na de echo begon mama behoorlijk misselijk te worden.... Nu zijn we 3 weken verder en begint dit gelukkig weer wat af te nemen. Mama voelt zich nu weer wat fitter!

8 april 2013 - Je bent er!

Vandaag hebben we de eerste echo gehad, wat een erg spannend moment was. gelukkig zagen we 1 (!) mooi hartje! Je broers waren er bij en vonden het erg spannend allemaal. Nu breekt een rustige periode aan waarin we de dagen zullen aftellen naar de volgende echo, op maandag 13 mei.